Thema: Genieten na je Scheiding

De scheiding is rond, Je hebt je leven (weer) op een rit en toch. Dit “nieuwe” leven goed inrichten is een proces op zichzelf. Een fase waarin aanvaarding, acceptatie, organiseren en grenzen stellen elkaar afwisselen. Loslaten van oude routines daagt steeds uit tot keuzes. Bewust kiezen geeft ruimte die nodig is en helpt, zeker als er ook kinderen in het spel zijn.

Is dit herkenbaar voor jou?

Deelnemen aan een  leergroep (maximaal 6 personen) rondom dit thema een cadeau aan jezelf. Een rustpunt met gelijkgestemden waar je onder professionele begeleiding  ruimte vindt om jouw verhaal, jouw vragen en jouw hobbels te delen en nieuw perspectief te geven en te krijgen.

In deze leergroep behandelen we thema’s als

  • Omgaan met ex-partners; kwestie van communiceren?
  • Grenzen stellen; Aanspreken en afspreken
  • Opvoeden op afstand en samengestelde gezinnen
  • (op zoek naar) Nieuwe verbindingen;  openstellen en aangaan
  • Omgaan met het verlies, loslaten en vergeven

Koning Coacht begeleidt de groep vanuit haar ervaring en expertise en ondersteunt het leren van elkaar in een groep. Naast het delen van de verhalen  maakt ze gebruik van korte trainingsoefeningen en biedt ze kleine opdrachten die je thuis kunt doen na de bijeenkomsten.

De sessies duren circa 3 uur en vinden elke 6 weken plaats in de praktijk van Koning Coacht. De eerste bijeenkomsten staan vast en de vervolgdata worden in overleg met de groepen vastgesteld. De kosten bedragen €30 per bijeenkomst

Bij voldoende belangstelling start ik graag weer een groep

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

* indicates required field
 

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)