Feedback van de klant

9 augustus 2015, E-coaching gedurende 5 maanden (9 sessies)

Starten als zelfstandig ondernemer, je dromen waarmaken met passie, plezier en heel veel enthousiasme. Ik heb die kans gegrepen en begon mijn eigen trainingsbureau. Alles tot in de puntjes uitgedacht, dacht ik…

Waar ik met mijn ondernemersplan echter geen rekening gehouden had waren persoonlijke blokkades. Ik begon mezelf onhandige vragen te stellen.

  • Wat wil ik echt?
  • Welke stappen zal ik ondernemen om een expert te worden?
  • Geef ik wel het allerbeste aan mijn opdrachtgevers?
  • Ik kwam er ook achter dat plankenkoorts mijn enthousiasme en succes in de weg zaten

Als ZZP er sta je er alleen voor en moet je alle beslissingen zelf nemen, dat valt soms tegen.

Marieke heeft mij geleerd onzekere en negatieve gevoelens los te laten, deze blokkades aan te pakken en ruimte te maken voor succes. Tijdens de coachingsgesprekken heeft ze me in laten zien waar deze gevoelens vandaan komen en ook hoe ik mezelf tegenwerk door zo te denken.

Nu ik mijn begindoelstelling terug lees heb ik ook echt het gevoel dat ik gekregen heb wat ik haar vroeg. Ze wist precies de passende theoretische onderbouwing te geven die ik nodig had om mijn eigen gedrag te begrijpen om zo inzicht te krijgen in mijn eigen handelen. Daarop hebben we actie ondernomen en met haar deskundige begeleiding heb ik veel positieve successen behaald .

Marieke heeft mij heel veel zelfvertrouwen (terug) gegeven en dankzij haar heb ik nu nog meer plezier in het ondernemerschap.

 

Alinda Tuttel
alacartetraining.nl

Logo alacartetraining 

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)