Coaching

Jouw vraag, jouw wens, jouw verlangen om te groeien of meer rust en kracht te vinden in je huidige werk en/of privé leven staat voorop bij coaching en counseling.

Bij Koning Coacht vinden we de kern van je vraag en wat je daarin wilt bereiken. Voor de één is dat met drie gesprekken al klaar, voor een ander is meer tijd en aandacht nodig. Samen wordt bepaald hoe vaak en wanneer we aan de slag gaan en met welk doel.

Welke vragen stelden anderen?

  • Loopbaan onder ogen
  • Ondersteuning bij onderhandelingen
  • Life Coaching
  • Beter communiceren en verbinden
  • Onderzoek van eigen kijk op situaties en drijfveren

Ook een weg van 1000 stappen, begint met de 1e stap (TAO)

 

Jouw vraag is het uitgangspunt. Daarbij maakt Koning Coacht gebruik van inzichten uit de Psychosynthese,  Afweermechanismen, The Work van Byron Katie en  Systemisch denken. Deze inzichten zijn ondersteunend en vraagt soms dat je een huiswerkopdracht doet om beter in beeld te krijgen waar het voor jou om gaat en hoe jij jouw rust en balans beter kan vinden, passend bij de doelen die jij je zelf stelt.

Door de gesprekken met Marieke heb ik geleerd naar zowel de negatieve momenten als positieve momenten in het werk te kijken. Door dat dagelijks te doen en op te schrijven is voor mij inzichtelijk geworden wat de onderliggende redenen zijn van die momenten om zo te proberen weer meer plezier in mijn werk te krijgen. Marieke weet op basis van je verhaal snel de zaken te benoemen waar je mee aan de slag kan. Ze doet dat op een prettige en invoelende manier. ” Ondernemer met aarzeling over haar volgende stap, 3 sessies

Jouw investering? Een eerste gesprek van een uur. Graag drinken we een kopje koffie of thee met je. Dat eerste gesprek is een kennismaking en een introductie in jouw verhaal. Dit gesprek is vrijblijvend, vertrouwelijk en verplicht tot niets.  Het is een oriëntatie voor jou en voor ons waarin we kijken naar jouw vraag en de mogelijkheden en jouw wensen om samen aan de slag te kunnen. Als we besluiten samen aan de slag te gaan is dit eerste uur jouw eerste sessie en gaan we echt aan de slag met jouw zaken. 

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)